Welkom, Je kunt inloggen of een account aanmaken

Persbericht

-----PERSBERICHT. --------

Zaandam, 20 mei 2015.

Contactbandje brengt mensen bij elkaar
Wie graag een praatje maakt weet dat het in de openbare ruimte (bus, trein, bar of café) niet altijd even makkelijk is om een gesprek aan te knopen. Vaak zie je iemand die je leuk vindt, maar weet je niet of hij of zij op een gesprek zit te wachten. Resultaat is dat je vaak lange tijd zwijgend naast elkaar zit terwijl het misschien heel gezellig had kunnen zijn omdat je beide zin had in een gesprek. Met een contactbandje zal dit soort situaties niet zo snel meer voor komen, en maak je gemakkelijk persoonlijk contact.

Wat is het contactbandje?
Het contactbandje is een van siliconen rubber gemaakt polsbandje met daarop de tekst, “ik heb tijd voor een praatje”. Door het dragen van een contactbandje kan een ander zien dat je open staat voor een gesprek. Contact maken via het contactbandje is eigenlijk heel makkelijk. Je doet het bandje om en iemand die de betekenis van het bandje kent, kan een gesprek met je aanknopen. Zie jij iemand die een bandje draagt, dan weet je dat die persoon tijd heeft voor een praatje. De personen die een bandje om hebben weten dàt ze kunnen worden aangesproken en zullen daarom niet schrikken àls je hen aanspreekt.

Kunnen datingsites, Whatsapp en Facebook stoppen?
Nee, zeker niet. Die toepassingen voorzien zeker in een behoefte en zijn vaak een aanvulling op een gewoon gesprek. Voor iemand die alleen om een praatje verlegen zit is dat vaak net iets te veel. En je hebt natuurlijk iemand die je voor het eerst ziet nog niet in je smartphone. Je merkt al snel genoeg of je een klik hebt met de persoon met wie je praat. In dat geval maak je gewoon een vervolgafspraak. Wie weet ontstaat er uit een contact via het bandje wel een mooie vriendschap.

Hoe kom ik aan zo'n bandje?
Het contactbandje is verkrijgbaar in drie kleuren (Rood, Groen en Roze) op de website www.contactbandje.nl.
De kleuren hebben geen speciale betekenis. Kies een kleur die het best bij jou past.

 

--------Einde Persbericht----.

Beschikbare foto's (klik met de rechtermuisknop op de foto en download de foto naar uw eigen computer).

1

 

contactband © 2019