Welkom, Je kunt inloggen of een account aanmaken

Over Contactband

Heb jij tijd voor een praatje?
Ben jij ook iemand die graag een praatje maakt maar dat niet doet omdat je niet weet of de ander daar op zit te wachten? In dat geval is het Contactbandje echt iets voor jou.
Door het opvallende polsbandje te dragen geef je aan dat je open staat voor een gesprek. Het onderwerp maakt niet uit: het weer, koetjes en kalfjes, de omgeving, enz.

Contact maken met bandje
Contact maken via het Contactbandje is eigenlijk heel makkelijk. Je doet het bandje om en iemand die de betekenis van het bandje kent, kan een gesprek met je aanknopen. Zie jij iemand die een bandje draagt, dan weet je dat die persoon tijd heeft voor een praatje. De personen die een bandje dragen weten dat ze kunnen worden aangesproken en zullen daarom niet schrikken als je hen aanspreekt.

Wat heb je eraan?
Het vergroot de kans om met andere personen in contact te komen, zowel zakelijk als privé. Het kan je leven meer inhoud geven. Maar het kan natuurlijk ook gewoon gezellig zijn.

Waar ga ik dan over praten?
Natuurlijk vertel je in een paar woorden wie je bent en wat je doet. Afhankelijk van de omgeving kun je ook andere gespreksonderwerpen vinden. Is dat moeilijk?
Niet echt. Kijk om je heen. Waar ben je. Het strand, op kantoor, op straat, in een winkel, in de bus of in de trein. Overal zijn wel aanknopingspunten te vinden voor een gesprek.

Contact maken zonder bandje kan toch ook?
Sommige mensen maken snel contact. Maar niet iedereen wil of kan dat. Als je in openbare ruimte iemand ziet die je leuk vindt kun je daar zo op af stappen. Maar je weet niet of die ander dat wil. In de praktijk kijk je de persoon een beetje aan in de hoop dat er oogcontact ontstaat en dat je een gelegenheid vindt om een gesprek te beginnen.Vaak komt dat moment er niet en vervolg je je eigen weg. Het Contactbandje vergroot je kans op een leuk gesprek.

Wat nu als je geen gesprek wil?
Als je een bandje draagt en je wilt geen gesprek is het natuurlijk simpel. Gewoon het bandje af doen.

Kunnen datingsites nu wel stoppen?
Nee, dat hoeft niet. Datingsites voorzien zeker in een behoefte, Maar voor iemand die gewoon om een praatje verlegen zit is dat vaak net iets te veel. En wie weet ontstaat er uit het contact via het bandje wel een mooie relatie. Je merkt al snel genoeg of je een klik hebt met de persoon met wie je praat. In dat geval maak je gewoon een vervolgafspraak.

Hoe kom ik aan zo'n bandje?
Het Contactbandje is verkrijgbaar in de webshop van Contactbandje.nl in de kleuren Rood, Groen en Roze voor maar 3.95 p/st (inclusief btw en verzendkosten)Afhankelijk van het moment kun je een kleur kiezen die het best bij je past.

In dit digitale tijdperk is zo'n bandje toch niet meer nodig?
Wie je ook spreekt tegenwoordig, zeker de 40-plussers, allemaal maken ze opmerkingen over de nieuwe generatie die alleen maar bezig is met hun smartphone. Door applicaties als WhatsApp, MSN, Facebook, Tinder, datingchats, etc hebben mensen steeds minder vaak persoonlijke gesprekken met elkaar. Op zich imoet iedereen dat natuurlijk zelf weten, men kiest er tenslotte zelf voor. Maar als je aan willekeurige mensen vraagt wat zij daar van vinden, is het merendeel daar niet zo enthousiast over. Door zo individueel bezig te zijn wordt het persoonlijke contact tussen mensen steeds minder. Vooral de ouderen onder ons vinden dat een minder goede ontwikkeling en zijn bang dat de jongere generatie steeds minder sociaal wordt.

Wat is het precies. Hoe ziet het eruit?
Een Contactbandje is een polsbandje met daarop een website-adres (Contactbandje.nl) en een tekst, "Ik heb tijd voor een praatje". Het polsbandje is speciaal gemaakt voor het gemakkelijk aangaan van een gesprek. En wie weet ontstaat er een langdurige vriendschap uit het eerste contact.
 

De websites contactband.nl en contactbandje.nl worden beheerd door All Services Intermediair (ASI). Bestellingen die worden afgerekend komen op rekening van Bodiez, leverancier van de bandjes.

contactband © 2019