Welkom, Je kunt inloggen of een account aanmaken

Annuleren & Retour

Hieronder staat beschreven wat je moet doen als je je order wilt annuleren of terug wilt sturen.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan u is verzonden is, dien je pakket bij bezorging te weigeren. Als Bodiez al een betaling van je heeft ontvangen zal het aankoopbedrag aan u worden teruggestort. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/afkoelperiode
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel [X] van onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Bodiez zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan jou worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Bodiez kenbaar te worden gemaakt. Gebruik hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer je ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Bodiez hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.

Retouradres:

Bodiez - Contactband
Veersemeer 38
1509 JR Zaandam
contactband © 2019